Contacten

Lees voordat u contact met ons opneemt Veel Gestelde Vragen. Het kan zijn dat uw vraag al beantwoord is. Als u uw antwoord niet kunt vinden, schrijf ons dan via de contactformulieren. Hieronder vindt u links naar contactformulieren voor elk type aanvraag. Meestal moeten we ons op de meeste van uw vragen minstens een tijdje voorbereiden om u correct te kunnen beantwoorden. Daarom is het beter om voor het telefoongesprek het contactformulier te gebruiken. We proberen je vragen altijd zo snel mogelijk te beantwoorden, maar heb geduld als je niet meteen antwoord krijgt. We reageren vaak op tientallen gebruikersvragen in verschillende talen en landen. Communiceer indien mogelijk in het Engels, Tsjechisch, Pools of Slowaaks. We moeten andere talen vertalen en soms begrijpen we niet precies wat je vraagt. Stel daarom vragen eenvoudig en duidelijk. Bedankt voor uw begrip.

Bestellingen

Heeft u vragen over uw bestelling? Wil je belangrijke informatie toevoegen aan je bestelling? Wilt u meer goederen aan uw bestelling toevoegen? Schrijf ons zo snel mogelijk zodat we op tijd kunnen zijn.
Vraag om een bestelling
+420 605 458 363
Telefonisch MA-VRI van 9:00 tot 16:00 (alleen Tsjechisch, Slowaaks, Pools, Engels)

Klachten, ruilen

Heb je niet de juiste maat gekozen, moet je de goederen ruilen voor een andere maat? Er is een probleem met de goederen en moet u daarover klagen?
Vraag om een omruiling van goederen
Vragen om klachten over de goederen
+420 605 458 363
Telefonisch MA-VRI van 9:00 tot 16:00 (alleen Tsjechisch, Slowaaks, Pools, Engels)

Affiliate programma, groothandel, marketing

Bent u geïnteresseerd in ons partnerprogramma? Heeft u een website en wilt u geld verdienen door onze producten te verkopen? Bent u een distributeur of fabrikant van goederen die in onze online winkel zouden kunnen worden verkocht en wilt u deze aan ons aanbieden? Heeft u een interessante aanbieding voor ons op het gebied van marketing en productpromotie? Schrijf ons.
Vraag naar een parterre programma
Vraag naar zakelijke samenwerking:
Aanbieding marketing, reclame samenwerking

E-shop bugrapportage, technologie

Staat er een fout in de e-shop? Werkte er iets niet of reageerde het systeem niet goed? Heb je een tip voor ons om te verbeteren? Schrijf ons en help ons de functionaliteit van de winkel te verbeteren.
Meld een fout
Idee suggereren

Geretourneerde goederen

Bent u niet tevreden over de geleverde goederen? Als u een eindverbruiker bent, heeft u het recht om de gekochte goederen zonder opgaaf van reden terug te sturen volgens § 1829 van het Burgerlijk Wetboek (Wet nr. 89/2012 Coll.), binnen 14 kalenderdagen vanaf de datum van ontvangst van de goederen. U heeft ook het recht om via internet een bestelling te plaatsen met een persoonlijke collectie in een van onze fysieke winkels.
Voorwaarden voor het retourneren van goederen
Vraag om een retour

Retouradres
Verpak de goederen zo dat ze tijdens het transport niet beschadigd raken. Stuur de geretourneerde goederen naar het onderstaande adres en voeg de factuur en de herroeping van het contract bij.

Ing. Roman Škorňák - ATAKT
K Nadjezdu 2/997
720 00 Ostrava-Hrabová
Czech Republic


PayPal en terugbetaling van retourkosten
Als je de bestelling hebt betaald via PayPal en je hebt de service / Gratis retourneren / geactiveerd, dan kan PayPal je de verzendkosten terugbetalen bij het retourneren van de goederen. Informatie over deze dienst vindt u hier:
Geld terugsturen voor portokosten bij het retourneren van goederen

AANDACHT: Om gebruik te maken van de gratis retourservice, moet je deze service op je PayPal-rekening hebben geactiveerd voordat je bestelt. Controleer PayPal om te zien of deze service beschikbaar is in jouw land. Zo ja, activeer deze dan. WWW.ATAKT.NL heeft geen recht op vergoeding van retourkosten, ongeacht of de klant voor de dienst is aangemeld of niet.

Operator

Ing. Roman Škorňák - ATAKT
K Nadjezdu 2/997
720 00 Ostrava-Hrabová
Czech Republic

IČ: 65475054
DIČ: CZ7106165550


Bankrekening - voor buitenlandse betalingen via overschrijving
IBAN: CZ59 2010 0000 0024 0011 4065
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
De bankrekening staat op naam: Ing. Roman Škorňák

Bankrekening - Tsjechië
Rekeningnummer: 2400114065 / 2010

Betalingsinformatie
Stuur nooit geld totdat u hier per e-mail om wordt gevraagd. Betalingsinstructies: het exacte bedrag inclusief de valuta en het variabele betalingssymbool wordt altijd apart naar uw e-mail verzonden. We sturen u een betalingsopdracht wanneer we 100% hebben bevestigd dat de goederen voor u klaar staan om te verzenden. Dit voorkomt onnodige terugbetalingen in het geval van een onvolledige bestelling, die kan voortvloeien uit de verkoop van goederen in fysieke winkels, onjuist opgegeven voorraadbeschikbaarheid en andere onverwachte gebeurtenissen. De voorraden van filialen en het centrale magazijn worden één keer per dag 's nachts gesynchroniseerd. Bedankt voor uw begrip.

Soort bedrijf / ondernemingsvorm

Bedrijfsvorm: Zelfstandige (zelfstandige)
Bedrijfsnaam: Ing. Roman Škorňák

Ingeschreven in het handelsregister van de stad Ostrava

Beslechting van geschillen / klachten
Bij problemen of klachten kunt u gebruik maken van het online geschillenbeslechtingsplatform, dat is opgezet door de Europese Commissie en beschikbaar is op: ec.europa.eu/consumers/odr/.
Platform vertaald in nederlands.

Helaas zijn wij niet verplicht en kunnen wij niet op een alternatieve (buitengerechtelijke) manier deelnemen aan geschillenbeslechting.